Korjaamolaitteiden asiantuntija ja maahantuoja

 

 

Palvelemme Ma-Pe 07-18

 

Työtilaukset : Puh 040 - 160 2816 / 040 - 160 1825 

 

 

Jalator Oy on autokorjaamolaitteiden asiantuntija. Erikoisalaamme on tarkastus, korjaus, kalibrointi, asennus ja huolto.

Nopeat laite- sekä varaosatoimitukset .

Täyden palvelun talo; analysaattorit, mitta- ja säätölaitteet sekä nostolaitteet. Teollisuuden kunnossapito, paineilma; linjat kelat ja kompressorit, öljylinjat ja pumput. Kohdepoisto ja sähkötyöt kaikki samalta toimijalta yhdellä tilauksella.

Perusteelliset purettunatarkastukset, Luokkahitsaukset ja ainepaksuusmittaukset.

 

Luotettava

Jalator Oy:n vahvuus on laaja tietotaito korjaamolaitteen tai koneen merkistä riippumatta. Seuraamme alan kehitystä ja sen sisällä tapahtuvia muutoksia, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin. 

 

Laatu

Hyvillä valmistaja, maahantuoja ja päämiesyhteyksillä varmistamme tehokkaan ja asiantuntevan palvelun. Meillä laitteenne ovat kokeneissa ja osaavissa käsissä. Olemme kunnossapitokumppani, joka pystyy huolehtimaan kaikista kunnossapitomääräyksiin liittyvistä asioista.

Käyttämämme mittalaitteet täyttää standardin ISO17025 vaatimukset.

 

Tarkastus ja Kalibrointi

Lakisääteiset autonostintarkastukset, ssk koekuormitukset, perusteelliset määräaikaistarkastukset, laitekalibroinnit kuten momenttiavaimet, nestepainemittarit, ilmanpainemittarit, voima-anturit, tasot, akselistonsuuntauslaitteet, tasapainokoneet, valojensuuntauslaitteet ja radat, jarrumittauslaitteet ja radat, kaasuanalysaattorit ja kammiot , yleismittarit, ilmastoinnin huoltolaitteet ym.. 

Saat kaiken merkkisille ja mallisille laitteille yksilöllisen tarkastus ja kalibrointipöytäkirjan, joka ottaa huomioon ja dokumentoi sekä tekniikan, käyttötarkoituksen että laitteen käyttöhistorian. 

 

Tehokkuus

Meillä asiointi on aina helppoa ja pyrimme yhdessä löytämään ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne. Tavoitteenamme on onnistunut palvelukokonaisuus ja asiakkaan tyytyväisyys.

Kokemus, nopeus ja asioiden sujuminen ovat hyvän yhteistyön takuu. Toimimme aina vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja pidämme lupauksemme.

 

Varaosat

Varaosat kaikkiin yleisimpiin korjaamolaitteisiin ja merkkeihin usein suoraan varastostamme. Mikäli laitteeseen ei ole osia saatavilla, valmistus on loppunut tai valmistajaa ei löydy, pystymme monesti järjestämään korvaavan tuotteen taikka valmistamaan osan itse.

 

Nostimet

Myymillämme autonostimilla on kattava takuu, 2 vuotta ilman rajoituksia.

Ei matka-, kilometri-, työ-, tai muita osakuluja nostintakuu asiakkaalle.

Jalator Oy

Y-Tunnus: 2727661-3

Osoite: Yliskyläntie 3B D, 00840 Helsinki

S-Posti : asiakaspalvelu@jalator.fi